Bunderstraat

Vanaf € 427.154
Bunderstraat , 1770 Liedekerke
3 154 m² 1

Omschrijving

Ontdek deze nieuwbouwwoningen op een topligging. Ideaal gelegen in een rustige buurt en toch nabij alle voorzieningen. U geniet het beste van beide werelden: rust en bereikbaarheid. Dit met het station op slechts 900m, bushalte op wandelafstand, snelle toegang tot de E40 (3km) en diverse winkels: Colruyt op 550m, 1km van Delhaize, Dreamland & Aldi en tal van andere winkels in het centrum.

Dit project omvat 4 moderne en kwalitatieve woningen, ontworpen voor comfort. Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, een apart toilet, een lichtrijke woonkamer met een open keuken en een handige berging/wasplaats. De eerste verdieping heeft een nachthal, 2e toilet, extra berging, een badkamer, een ruimte voor een dressing en drie slaapkamers. Eigen parkeerplaatsen voor en naast de woning, met de optie om een carport toe te voegen. Bovendien zijn de tuinen Zuid-West georiënteerd!

De woningen zijn duurzaam en energiezuinig met een E-peil van minder dan E20 (BEN), uitgerust met 9 zonnepanelen, aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing, een regenwaterput, warmtepomp L/W en vloerverwarming. Dit zijn slechts enkele van de vele troeven!

Personaliseer uw woning volledig naar eigen smaakt! Binnen het lastenboek heeft u de vrijheid om uw favoriete vloeren, plinten, faïence, keuken & sanitair te kiezen. Carport, tuinberging en aanleg tuin zijn optioneel. Prijs excl. Verkooprechten (grond), BTW (constructie) en aansluiting nutsvoorzieningen.

Voor meer informatie en/of bezichtiging: 054 23 53 83 of info@localsvastgoed.be

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Lot 5 - Bunderstraat 154 m²  € 440.454
Lot 7 - Bunderstraat 154 m²  € 427.154
Lot 8 - Bunderstraat 154 m²  € 428.304
Lot 6 - Bunderstraat 154 m²  € 441.354

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons